Saturday, December 24, 2011

Patah seribu?

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Dengan nama Allah yg Maha Pengasih lagi Penyayang

stress???
Not anymore I guess
sejak dah selalu masuk group D neyh
hidup rasa macam
wah,,,teringat kenangan2 tyme 2nd year
Happy

tapi
ada satu hari tu heart-broken giler2
memang depress
pastu,dah ar heartbroken
dgn spec2 skali broken...
dah ar baru je repair dua minggu lepas
like dddaaaaaaaaaaaaaaaaa...
I'm so careless
dalam hidup neyh
aku rasa dah berpuluh-puluh specs aku patah,pecah dan rosak kan


broken heart =_=

kalaulah Allah bg balik nikmat melihat neyh kan bagus
takdelah aku meraba-raba dalam gelap setiap pagi sebab tak ingat aku letak specs dekat mana
takdelah aku hilang specs setiap kali lepas abes solat
takdelah aku nak risau pasal power specs aku yg turun naik neyh
Mama,can I have LASIK...

tapi
kita kan manusia
kita tak hargai nikmat yg Allah bg neyh
sampailah satu hari
Allah tarik balik nikmat tu
so,be grateful with what you have
Allah baru tarik satu nikmat
dah potpet potpet
padahal nikmat yg laen,yang masih ada
tak hargai pulak


macam nikmat jalan2 dikebun buah...makan buah
nyum..nyummmmmm
mummy,this one is for you,jgn jelez ^_^
video

Allah could you bless me with your love
now and forever
Amin.

p/s: Ni doa kalau ada seseorang puji kita,jadi kurang ar rasa nak riak tu kan...
lagipown,sapa suka orang yg suka riak neyh,
menyampah macamlah dia tu hebat sangat >.<

اللَّهُمَّ أَنْتَ أَعْلَمُ مِنِّى بِنَفْسِى وَأَنَا أَعْلَمُ بِنَفْسِى مِنْهُمْ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِى خَيْرًا مِمَّا يَظُنُّوْنَ وَاغْفِرْ لِى مَا لاَ يَعْلَمُوْنَ وَلاَ تُؤَاخِذْنِى بِمَا يَقُوْلُوْنَ

''Ya Allah, Engkau lebih mengetahui keadaan diriku daripada diriku sendiri dan aku lebih mengetahui keadaan diriku daripada mereka yang memujiku. Ya Allah, jadikan aku lebih baik dari yang mereka sangkakan, ampunilah aku terhadap apa yang mereka tidak ketahui dariku, dan janganlah menyiksaku dengan perkataan mereka''



_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys

4 comments:

  1. hoho..spek sngt x bes mase maen bola.. :)
    aku pernah bgn tdo tlpe letak spec kat mne..pastuh mrate2 carik..then aku nk tngk kat katil..aku melangkah dgn penuh yakin..skali...terpijak an...hahaha.. jatuh sbelah katil rupnye..adusss

    ReplyDelete
  2. haha..sume org pki spec sm je ea?..aq ingt aq sorang je yg slalu lpe..haha

    ReplyDelete
  3. aum sedapnya..
    ade macam bunyia harimau mengaum :p

    ReplyDelete