Tuesday, February 22, 2011

Walaupun ini bukan sebuah percutian...

سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ
Dengan nama Allah yg Maha pengasih lagi Maha Penyayang

yeah~! Akhirnya dapat jugak aku pergi terengganu...
mama dah beli tiket dah,SUKENYERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
walaupun ini bukanlah sebuah percutian tp tidak salahkan pegi cuci mata
tak sangka pun mama and papa benarkan,maen2 je...sekali dpt..
Yezza~!budak2 terengganu yg kusayangi cah,tah and anis...sambut aku dan mira dgn karpet merah yerpp
okay,sambung study jom~!habiskan stadi dulu barulah enjoy nak jalan2,bak kata pepatah ''berakit-rakit ke hulu,berenang-renang ketepian.Bersakit-sakit dahulu,bersenang-senang kemudian''...
walaupun jadual tukar tapi ko tetap boleh buat kan dolly???

mantap x jadual???disebabkan aku budak carry paper,aku terpaksa ambil exam Anatomy 1st year dan seterusnya fisiology 2nd year....dua subjek yg x de kna mengena antara satu sm lain,rasa mcm nak takjil je paper 1st year tu,any opinion???


p/s:our greatest glory is not in never falling but in rising everytime we fall

6 comments:

  1. salam,, wow!!
    dats wonderful!!!
    send my regards to da land of kuala terengganu once u arrived there,,
    hehe,
    missing dat historical land too =)
    happy walking!!

    ReplyDelete
  2. andi,lg skali peribahasa ko salah!
    bersenang2 kemudian lah bha..haha
    aku pegi kuantan lusa.. :D
    Nak tgk anak buah yg aku jage dlu..rindu gile...

    ReplyDelete
  3. hahaha...sori2..sokmo salah BM...Wakaka jap lg aq edit

    ReplyDelete
  4. dini..nanti ade rezki dpt jgak g kan3

    ReplyDelete